Over ons

Wat doen we?

Onderzoek

Alvorens wij iets schrijven over een bepaald toestel, doen wij gericht en kwalitatief onderzoek. Dit doen wij door middel van het lezen en analyseren van de product informatie en klanten reviews.

Overzicht van de voor- en nadelen

Op basis van klanten reviews en onze eigen ervaring, geven wij een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van elk product.

Samenvatting van elk besproken product

Op het einde van elk geschreven artikel, vind je een samenvatting van het besproken product. Dit laat de lezer toe om op een efficiënte manier een afweging te maken tussen de verschillende producten.

Informatie samenbrengen

Wij analyseren en bestuderen informatie van verschillende bronnen en brengen deze samen tot 1 geheel. Wij doen dit op een manier zodat het overzichtelijk en duidelijk is voor de lezer.

Inzicht in de reviews van honderden gebruikers

Doordat wij honderden tot duizenden klanten reviews lezen over elk van onze besproken producten, geven wij jullie inzicht in de meest voorkomende en belangrijkste opmerkingen.

Volledig gratis

De waarde die wij bieden aan jullie is volledig gratis. Indien jullie een product kopen via één van onze product links, verdienen wij hieraan een klein commissie percentage dat door de verkoper (bvb. een bol.com) van het product aan ons wordt betaald. De koper/lezer ondervindt hier niets van.

Heb je een vraag omtrent onze reviews?