Waarom een Bryton Rider 15 kopen?

Vind de beste deal voor deze fietscomputer!

  • Optimaal voor: fietsers die op zoek zijn naar een “no nonsense” fietscomputer die doet wat het moet doen.

Algemene info

Naast de meer uitgebreide en hoog technologische Bryton fietscomputers (zoals de Bryton Rider 750), heeft Bryton ook meer basis fietscomputers. De Bryton Rider 15 is hier zo een voorbeeld van. 

De Bryton Rider 15 is een compacte fietscomputer die doet wat het moet doen en is voor de mensen die geen navigatie nodig hebben zeer geschikt. 

Samengevat

  • Navigatie: Geen 
  • Trainingsdata: basis snelheidsgegevens, afstand, tijd, hoogte, hartslag, calorieën, vermogen, cadans, etc.
  • Connectiviteit: Bluetooth, ANT+
  • Afmetingen:  3.8 x 0.7 x 4.7 cm 
  • Scherm: Kleuren  
  •  Batterij: Tot 16 uur
  • Adviesprijs: 60 euro

Voordelen van de Bryton Rider 15

De Bryton Ryder 15 is niet de meest interessante fietscomputer maar hij is goedkoop, compact en doet wat het moet doen. 

Ook heeft hij een uitstekende batterijduur tot wel 16 uur en heeft hij een automatische stop en start functie. Hiernaast beschikt de Rider 15 over tal van functies (30) waaronder tijd, calorieën, afstand, snelheid, richting, hoogte, cadans, hartslag en nog veel meer. Bovendien synchroniseert hij via de Bryton Active app ook automatisch met Strava, Komoot en Training Peaks. 

Naast al deze functies, beschikt de Bryton Rider 15 ook over achtergrond verlichting wanneer het donker wordt en is hij waterdicht voor wanneer het regent. Doordat de fietscomputer verbonden is met uw smartphone, is het ook mogelijk om notificaties te ontvangen.

Nadelen van de Bryton Rider 15

Wanneer we naar de nadelen gaan kijken van de fietscomputer, komen we op het volgende:

Eerst en vooral moeten ze vast stellen dat de kwaliteit van het scherm niet super is, maar dit kan je natuurlijk ook niet verwachten voor deze prijs. Hiernaast zijn er toch wel meldingen gemaakt dat het GPS signaal soms weg valt, wat heel vervelend kan zijn want daarvoor gebruik je hem juist. Ook is zijn er opmerkingen die aangeven dat hij niet zo gebruiksvriendelijk zou zijn (dit is natuurlijk een persoonlijke mening). 

Conclusie

De Bryton Rider 15 is een geen fietsnavigatie waarvan je achterover valt maar doet normaal wel wat hij moet doen. Voor de recreatieve wielrenners en mountainbikers onder ons die geen nood hebben aan navigatie en ook niet al te veel geld willen spenderen aan een fietscomputer, is een Bryton Rider 15 een uitstekende keuze.  

Betrouwbaar kopen

Bij het kopen van je favoriete fietscomputer is betrouwbaarheid, de leveringstijd en natuurlijk de beste prijs belangrijk. Vergelijk nu onze favoriete webshops voor de beste deal: