Waarom een Polar M460 fietscomputer kopen?

Vind de beste deal voor deze fietscomputer!

  • Optimaal voor:  zowel recreatieve als professionele wielrenners (of mountainbikers). 

Algemene info

De Polar M460 is de nieuwste fietscomputer van Polar en daarmee ook het meest geavanceerde van model van het gamma. 

De M460 van Polar is een heel kwalitatieve fietscomputer die ideaal is voor fietsers die alles willen weten over hun training. Wanneer we kijken naar de functionaliteiten, zien we dat hij vrijwel over alle mogelijkheden beschikt. Bovendien kan u op een duidelijke manier alle statistieken waarnemen op het compacte scherm. 

Voor de fietsers die overwegen om een Polar M460 GPS te kopen is het van belang om te weten dat deze fietscomputer geen navigatie functie heeft. Wel beschikt hij over een GPS, wat de mogelijkheid geeft tot StravaSegment integratie.

Wanneer we dan naar de prijs gaan kijken, zie je dat hij gezien al zijn functionaliteiten een lage prijs heeft. Je kan de Polar M460 GPS fietscomputer vinden voor Ca. 180 euro

Voordelen van de Polar M460

De Polar M460 GPS fietscomputer heeft verscheidene voordelen, hieronder bespreken we de voornaamste.

Eerst en vooral is de M460 een fietscomputer die over alle functionaliteiten beschikt die je nodig hebt om het meeste uit je training te halen. Dit gaat van geïntegreerde training schema’s tot handige overzichten achteraf. Bovendien is het ook mogelijk om uw smartphone notificaties te linken aan de fietscomputer zodat u tijdens het training op de hoogte blijft van eventuele berichtgevingen.

Eén van de sterkste punten van de M460 is zijn StravaSegment integratie, deze is een uitbreiding op hun bestaande link-to-Strava functionaliteit (waarbij uw trainingen naar Strava gestuurd worden). Naast de verbinding met Strava, beschikt Polar uiteraard ook over hun eigen app “FLOW” waar je je trainingen achteraf uitgebreid kan gaan bekijken. Bovendien laat de M460 ook toe om te verbinden met talloze andere apps.

Hiernaast is de M460 zeer gebruiksvriendelijk. Hij mag dan wel een andere manier van werken hebben dan zijn concurrenten (Garmin, Wahoo,…), je wordt er heel snel gewoon aan. Ook voor het installeren van de fietscomputer, hoef je geen genie te zijn ;). 

Voor de recreatieve of professionele wielrenners die graag zo veel mogelijk uit hun training halen zonder honderden euro’s te spenderen en waarvoor fietsnavigatie geen must is, is de Polar M460 GPS fietscomputer een uitstekende keuze.

Nadelen van de Polar M460 GPS

Wanneer we naar de nadelen gaan kijken van de Polar M460 GPS fietscomputer, komen we op het volgende.

Het grootste nadeel is het feit dat de fietscomputer niet over een navigatie functie beschikt. Wanneer je dus op zoek bent naar een fietsnavigatie, is de M460 niet wat je zoekt. Hiernaast beschikt hij niet over ANT+, wat enerzijds ook logisch is aangezien de ANT+ voor/van Garmin is. 

Tot slot is het scherm van de Polar M460 zwart-wit en best klein, wat het soms wat moeilijk maakt om af te lezen. 

Desondanks er toch wel wat nadelen zijn aan de Polar M460, is het gezien de prijs toch een top fietscomputer.

Conclusie

Met deze prijs behoort de Polar M460 tot een van de beste fiets-GPS pakketten die er zijn. Wie op zoek is naar een fietscomputer die zowel degelijk, compact als functioneel is en tegelijkertijd hun bijstaat tijdens trainingen met schema’s en training’s gegevens, dan is deze fietscomputer zeker iets voor jou.

Betrouwbaar kopen

Bij het kopen van je favoriete fietscomputer is betrouwbaarheid, de leveringstijd en natuurlijk de beste prijs belangrijk. Vergelijk nu onze favoriete webshops voor de beste deal: 

 

Liever op zoek naar een fietsnavigatie?